Noni vihdoinki pääsen (uskaltaudun  (x  )  tänne kirjoittamaan !

Ääh, hyvä aloitus viikolle; sairaana maanantaina. Kouluun ois voinu mennä, kun kavereita ei oo nähny koko viikonloppuna ); ... 

Hah, eilen illalla siivosin koko huoneen sängynaltakin ! ( uskokaa pois minulta se on iso juttu (x ... ).

  Siivoamaan innostuin kunnolla, koska hyvä kaverini on allerginen pölylle, niin ajattelin eka et vois noit pöyi pyyhkii vähä, ja sit innostuin ja vein maton ulos ja kaikki ! (odotan aploodeita.XD )

Tänään taas olen tanssinut koko aamun kun the voice on ollut päällä.  Että sillälailla.   Kuvia otanja laitan sitten myöhemmin, kun jaksan.

Kamerani laatu ei myöskään ole mikään paras, kamerani on vuosimallia nakki ja muussi.  Mutta koska kuvia tänne haluan niin kai minun pitää niitä kuvia ottaakin. (; 

Áarrgh ! Katsoin Lauantaina euroviisu karsintoja, eikä yleisöäänestyksessä ja jatkoon pääsesitä (anteeksi nyt vaan) ollut mihinkään.  Maria Lundista, kuitenkin pidän. Marian  tyyli, ääni ja biisit on mahtavia, vaikka on hänellä parempiakin biisejä kuin se, jolla hän osallistuu. 

     Vaikka kuka tahansa näistä tulee , niin vikoja taidetaan olla...          (linkkiä: euroviisut.yle.fi/euroviisut/2009-11-30/kappaleet) onneksi nista kaikki (kuten Osmo Ikonen yäääk) ei ole ehdolla enään (kai jos oikein olen ymmärtänyt) )

 

 

 

Mutta kuitenkin, yritän jaksaa kuvata jotain ja kirjoittelen vielä. Kiitosta ja hei ^^

 

~ Emily <3